sadaya Kategori

Bumi> produk > Kalsium Uyah

1
Kalsium Sitrat Gizi Mineral Gizi Suplemén Dietary

Kalsium Sitrat Gizi Mineral Gizi Suplemén Dietary


CAS #: 5785-44-1

Formula: C12H10Ca3O14·4H2O

Penampilan: Kristal granular bodas atanapi bubuk kristalin bodas

Packing: 25kg net dina kantong kertas jeung kantong jero pe

Taros Kami
gambaran

Kalsium sitrat dipaké pikeun analisis réagen jeung persiapan uyah sitrat. Dina industri pangan salaku agén chelating, agén buffering, coagulator jaringan jeung kalsium fortifier. Ieu utamana dipaké pikeun produk susu, jam, inuman tiis, tipung jeung pastry. Pangaruh nyerep leuwih unggul ti kalsium anorganik lamun dipaké salaku enhancer kalsium dahareun.

spésifikasi

barang

standar

Hasil

Aksara

Bubuk bodas

bubuk bodas

Assay (dasar anhidrat)%

97.5-100.5

99.23

logam beuratppm

≤20

<20

arsénppm

≤3

<3

kalungguhanppm

≤2

<2

fluoridappm

≤30

<30

Leungitna dina garing%

≤10.0-14.0

11.38

Asam-leyur%

≤0.2

<0.1

aplikasi

Kalsium sitrat dipaké pikeun analisis réagen jeung persiapan uyah sitrat. Dina industri pangan salaku agén chelating, agén buffering, coagulator jaringan jeung kalsium fortifier. Ieu utamana dipaké pikeun produk susu, jam, inuman tiis, tipung jeung pastry. Pangaruh nyerep leuwih unggul ti kalsium anorganik lamun dipaké salaku enhancer kalsium dahareun.

rincian

Kasalametan:

Kalsium sitrat nyaéta asam litter, sedengkeun kontak kulit sareng panon, éta kedah dikumbah ku cai tawar sareng dirawat langsung.


panalungtikan