sadaya Kategori

Bumi> produk > Kalsium Uyah

5
Kalsium Malate Gizi Mineral Gizi Suplemén Dietary

Kalsium Malate Gizi Mineral Gizi Suplemén Dietary


NO CAS: 17482-42-7

Rumus molekul: Ca(C4H4O5)

Beurat molekular: 172.17

Packing: 25kgs / 20kgs dina kantong kertas jeung PE kantong jero

Taros Kami
gambaran
spésifikasi
barang Standar perusahaan
ciri Bodas granular atawa bubuk
kaleyuran rada leyur dina cai,teu leyur dina étanol
Uji (Ca)% 20-23.5
Karugian dina garing (150,4h)% ≤5
Klorida (sakumaha Cl¯)% ≤0.01
Sulfat(sakumaha SO4²‾)% ≤0.01
Fluorida (sakumaha F¯)% 0.0015
Logam Beurat (sakumaha Pb) mg/kg 20
Timah(Pb) mg/kg 2
Arsén (As) mg/kg 3

panalungtikan