sadaya Kategori

Bumi> produk > Kalsium Uyah

1
Kalsium Laktat Benteng Gizi Vitamin & Mineral

Kalsium Laktat Benteng Gizi Vitamin & Mineral


produk:

Kalsium Laktat

Rumus molekular:

C6H10CaO6·5H20

Beurat molekular:

319.02

CAS No .:

814-80-2

Quality:

USP

packing:

25 Kg net dina kantong kertas

Ranjang rohangan:

2 taun

Origin:

Cina

Taros Kami
gambaran
spésifikasi

barang

spésifikasi

Aksara

bubuk bodas

Assay (dasar anhidrat)

98.0-101.0%

Leungitna on drying

22.0~27.0%

Asam bébas & alkali bébas

boga ijasah

Magnésium & logam alkali

1%

Asam lemak volatile

boga ijasah

arsén

1ppm

kalungguhan

3 ppm

raksa

0.1 ppm

Cadmium

1 ppm

Benzo(a)pyrene

10ppm

PAH-4

50ppm

Jumlah Aérobik Mircrobial count

Maksimum 1000 cfu/g

Jumlah Ragi jeung Molds cacah

maximum100 cfu / g

Jumlah Coliform cacah

Maksimum 10 cfu/g

E. Gulungan

Negatip dina 10 g

Salmonella

Negatip dina 25 g

Staphylococcus aureus

Negatip dina 10 g

panyimpenan

Simpen dina tempat anu bersih, tiis, garing dina suhu kamar

panalungtikan