sadaya Kategori

propil pausahaan

NINGXIANG Xinyang Chemical Co., Ltd. diadegkeun dina taun 1996. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi gabungan swasta anu khusus dina produksi, pamrosésan sareng penjualan aditif pangan sareng aditif gizi. Dina hadir, éta ngagaduhan langkung ti 100 karyawan, kalebet langkung ti 10 tanaga téknis tengah sareng senior sareng langkung ti 10 tim penjualan. Kusabab mimitina, perusahaan parantos nganut konsép "spésialisasi dina téknologi sareng pinter dina kualitas", dumasar kana inovasi téknologi sareng manajemén kualitas, sareng terus-terusan ngaoptimalkeun sareng strengthening jasa jeung manajemén pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk unggulan jeung jasa dipercaya.

Sanggeus leuwih ti 20 taun usaha unremitting, téhnologi prosés parusahaan jeung kualitas produk geus ngahontal tingkat industri-ngarah global. Penjualan produk dumasar di bumi sareng diékspor ka nagara deungeun. Cai mibanda grup konsumén kualitas luhur sarta stabil sarta mitra di imah jeung di mancanagara.

Dina mangsa nu bakal datang, Xinyang bakal neruskeun nyadiakeun Anjeun produk jeung jasa stabil, sehat sarta aman dumasar kana prinsip inovasi, efisiensi tinggi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

PRODUK SHOP

  • Uyah Magnésium

  • Séng Uyah

  • Kalsium Uyah

  • Uyah Kalium

  • Natrium Uyah

aplikasi

LEUWIH +

kontrol kualitas

Perusahaan kami parantos dilélér sertifikasi ISO9001, ISO14001 & ISO22000, sertifikasi halal sareng sertifikasi HALAL. Sadaya produk urang ngagaduhan reputasi anu saé ku kualitas luhurna, khususna séri merek RENHE. Komitmen pikeun nyadiakeun konsumén produk aman, tastier, healthier tur leuwih sustainable, Xinyang geus fokus kana pamutahiran kontinyu sarta inovasi dina téhnologi jeung prosés manufaktur. Xinyang, ngajamin pikeun kaunggulan sareng kelestarian produk sareng jasana, kalayan tulus ngarepkeun kerjasama anu suksés sareng anjeun!

wartos

TAROS KAMI