sadaya Kategori

Bumi> Control Quality

Control Quality

Pausahaan ieu lokasina di Changsha, ibukota Propinsi Hunan, kalawan lokasi geografis alus teuing jeung angkutan pisan merenah. Urang nyadiakeun layanan aman tur merenah pikeun konsumén urang. Kusabab ngadegna, parusahaan geus adhering kana konsép "specializing dina téhnologi jeung pemurnian dina kualitas", nyandak inovasi téhnologis salaku dadasar sarta manajemén kualitas salaku prioritas kahiji, vigorously ngawanohkeun téhnologi canggih tur bakat profésional, sarta lega néangan gawé babarengan teknis. . Dina 2005, pausahaan diasupkeun kana gawé babarengan teknis jeung Sakola Kimia sarta Téknik Kimia Universitas Normal Hunan jeung produsén kimiawi profésional Jepang kawentar, Yonghe Kasei, sarta ngadegkeun hiji lembaga panalungtikan kimia profésional. Dina 2008, ngaliwatan sababaraha taun percobaan, parusahaan hasil ngahontal terobosan téhnologis dina uyah asam sitrat anhidrat, naratas inovasi téhnologis dina uyah asam sitrat anhidrat, nyadiakeun konsumén jeung leuwih pilihan produk na bringing ngeunaan hiji inovasi téhnologis dina industri asam sitrat. Taun 2009, perusahaan ngenalkeun téknologi sareng alat canggih, sareng suksés ngembangkeun sareng promosi produk kimia kapasitif éléktronik. Ayeuna, produk ieu dijual di bumi sareng di luar negeri, sareng henteu ngan ukur ngeusian posisi anu penting dina industri bahan baku kapasitor éléktronik domestik, tapi ogé ngagaduhan reputasi anu saé di pasar internasional.

Pausahaan nempel pentingna hébat kana ngembangkeun teknologi, tapi ogé terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung jasa. 2008 to date, parusahaan geus ngawanohkeun jumlahna aya leuwih ti 50 canggih tanaga manajemén tinggi-tech, ngadegna hiji tim manajemen kualitas produksi profésional sarta tim layanan kualitas luhur. Urang mastikeun ngadalikeun manajemén kualitas produksi, ngaronjatkeun jualan na kualitas layanan sarta nguatkeun manajemén jasa sanggeus-jualan. Urang nyadiakeun produk unggulan sarta jasa dipercaya ka konsumén urang.

System Control kualitas

  • pesenan produk

    pesenan produk

  • Evaluasi Téknis

    Evaluasi Téknis

  • Mésér Bahan Baku

    Mésér Bahan Baku

  • Ngolah Rigorous

    Ngolah Rigorous

  • Analisis Produk

    Analisis Produk

  • Angkutan Pangiriman

    Angkutan Pangiriman

  • Angkutan Pangiriman

    Angkutan Pangiriman

tés Equipment

pakakas

  • pakakas

  • pakakas

pakakas