sadaya Kategori

Bumi> produk > Séng Uyah

1
Séng Laktat Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral

Séng Laktat Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral


NO CAS: 16039-53-5

Rumus molekul: C6H10O6Zn

Beurat molekular: 243.53

Penampilan: kristal bodas atanapi bubuk

Paket: 25kg / tas, kantong kertas kraft / kantong anyaman sareng kantong jero PE

Taros Kami
gambaran

Séng laktat nyaéta kristal bodas atawa bubuk, odorless.It téh leyur dina cai jeung rada leyur dina étanol.It loba dipaké dina produksi séng suplement dahareun, cairan lisan gizi, tablet suplement séng barudak jeung granules.

spésifikasi
barang STANDAR(GB)
Assay% ≥98.0
leungitna dina drying (120 ℃ 4 Jam)% ≤14.0 (Dihidrat)
≤18.5 (Tilu hidrat)
PH 5.0-7.0
Lronppm ≤3
Arsén PPM ≤2
Kadmium ppm ≤2

panalungtikan