sadaya Kategori

Bumi> produk > Séng Uyah

3
Séng Citrate Gizi Mineral Nutrisi Suplemén Dietary

Séng Citrate Gizi Mineral Nutrisi Suplemén Dietary


produk:

Séng Sitrat

Rumus molekular:

(C6H5O7)2Zn3·2H2O

Beurat molekular:

610.40

CAS No .:

5990-32-9

Quality:

USP35

packing:

25 kg netdina kantong kertas

Ranjang rohangan:

2 taun

Taros Kami
gambaran
spésifikasi

barang

spésifikasi

Aksara

Bubuk bodasr

eusi

31.3%

Chlorida

0.05%

Sulfat

0.05%

arsén

1ppm

Cadmium

1ppm

kalungguhan

3ppm

raksa

0.1ppm

Loss dina drying (105,2h)

1.0%

Jumlah Aérobik Mircrobial count

Maksimum 1000 cfu/g

Jumlah Ragi jeung Molds cacah

Maksimum 100 cfu/g

Jumlah Coliform cacah

Maksimum 10 cfu/g

E. Gulungan

Negatip dina 10 g

Salmonella

Negatip dina 25 g

Staphylococcus aureus

Negatip dina 10 g

Ukuran partikel

Ngaliwatan 40mesh> 100%

Kedokteran Gigi Bulk

0.85-1.2g / ml

panalungtikan