sadaya Kategori

Bumi> produk > Séng Uyah

2
Séng Bisglycinate Gizi Mineral Nutrisi Suplemén Dietary

Séng Bisglycinate Gizi Mineral Nutrisi Suplemén Dietary


NO CAS: 14281-83-5

Rumus molekul: C4H8ZnN2O4

Beurat molekular: 213.53

Penampilan: kristal bodas atawa teu warnaan atawa bubuk

Paket: 25kg / tas, kantong kertas kraft / kantong anyaman sareng kantong jero PE


Taros Kami
gambaran

The séng asam amino boga stabilitas alus dina premix, sarta pangaruh destructive na on vitamin E jeung vitamin C nyata leuwih leutik batan salts.The anorganik laju bioavailability asam amino séng téh tinggi, sarta eta diperkirakeun jadi produk ngarah di. pasar séng unsur renik dina mangsa nu bakal datang.

spésifikasi
barang STANDAR(GB)
Assay% ≥98
Zn% 26.8-34.5
Niley PH 7.0-9.0
LOD% ≤1
Pbppm ≤4
Cdppm ≤5
Metal beurat% ≤0.02

panalungtikan