sadaya Kategori

Bumi> produk > Natrium Uyah

1
Natrium Sitrat Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral

Natrium Sitrat Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral


produk:

Sodium sitrat

Rumus molekular:

C6H5Na3O7*2H2O

Beurat molekular:

294.07

Quality:

E331 / USP / BP

CAS NO:

6132-04-3

packing:

25 Kg net dina kantong kertas

Ranjang rohangan:

3 taun

Taros Kami
gambaran
spésifikasi

barang

spésifikasi

Aksara

Kristal granular bodas atanapi bubuk kristalin bodas

Assay (dasar anhidrat)

99.0-101.0%

Kaasaman atawaAlkalinitas

meetsEP8.0

klorida

50 ppm

Sulfat

150ppm

Zat anu gampang karbonan

meetsEP8.0

Oxalate

300 ppm

logam beurat

10 ppm

cai

11.0% -13.0%

arsén

1ppm

Cadmium

1ppm

kalungguhan

3ppm

raksa

0.1ppm

Jumlah Aérobik Mircrobial count

maximum1000 cfu / g

Jumlah Ragi jeung Molds cacah

maximum300 cfu / g

Jumlah Coliform cacah

maximum10 cfu / g

E. Gulungan

Negatip dina 10 g

Salmonella

Negatip dina 25 g

Staphylococcus aureus

Negatip dina 10 g

panyimpenan

Simpen dina tempat anu bersih, tiis, garing dina suhu kamar.

panalungtikan