sadaya Kategori

Bumi> produk > Uyah Magnésium

1691544337562424
Magnésium Citrate Gizi Mineral Nutrisi Suplemén Dietary

Magnésium Citrate Gizi Mineral Nutrisi Suplemén Dietary


Formula : Mg3(C6H5O7)2∙9H2O

Beurat molekular: 613.25192

Nomer CAS: 153531-96-5

Leyur: Leyur dina cai jeung éncér asam hidroklorat, tapi teu leyur dina alkohol.

Taros Kami
gambaran

Magnesium citrate nonahydrous diturunkeun tina asam sitrat sareng sayogi dina bentuk bubuk bodas atanapi ampir bodas.

spésifikasi
barang spésifikasi
katingalian Bodas atawa ampir bodas, halus, bubuk rada higroskopis
bau teu sahiji bae
dentification papanggih EP/USP
Kandungan mg (dasar anhidrat) 14.5 ka 16.4%
Leungitna dina Pengeringan Maksimum 28%
PH 5.0-9.0
Sulfat ≤0.2%
kalsium ≤100ppm
arsén ≤1ppm
klorida ≤0.05%
Logam beurat ≤50μg/g
rincian

Panyimpenan & hirup rak:

Nyimpen dina suhu kamar dina wadahna disegel pageuh, jauh ti ekstrim kaayaan panas sareng kalembaban, disarankeun.

Produk ieu stabil pisan sareng parantos dipasihkeun tanggal "pangalusna" 2 taun. Ieu Disarankeun pikeun nguji deui saatos 2 taun.

Disarankeun yén sadaya produk dianggo dina "Mimiti-Asup Mimiti-Kaluar" dasar.

Granulasi:

Lulus 80 mesh

bungkusan:

Dina 25 kg kantong kertas multi-ply.

Status pangaturan:

Aditif Pangan ieu saluyu sareng sarat compendial ti A.S. Pharmacopeia sareng Farmakope Éropa.


panalungtikan