sadaya Kategori

Bumi> produk > Uyah Magnésium

乳酸镁
Magnésium Laktat Dihidrat Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral

Magnésium Laktat Dihidrat Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral


barang:

Magnésium laktat dihidrat

molekularrumus:

C6H8MgO6

molekularbeurat:

200

CASteu.:

18917-93-6

Quality:

EP8.0

pak-pakan:

25Kgnetinkeretastas

Taros Kami
gambaran
spésifikasi

barang

spésifikasi

Aksara

bubuk bodass

Oaduh

dourlessorbau aneh saeutik

Assay%

98% -102%

kaleyuran

Gampang leyur dina cai panas

Idéntifikasi

AIt méré réaksi  Laktat

B.Ieu méré réaksi amagnésium

Leungitna dina drying (104 ℃)%

14-17%

Lronppm

5

Sulfatppm

400

Clorideppm

200

Arsén                           ppm

3

Merkuri                        ppm

1

Cadmiumppm

1

kalungguhanppm

1

logam beuratppm

10

Niley PH

6.5-8.5

panalungtikan