sadaya Kategori

Bumi> produk > Uyah Magnésium

1
Magnésium Bisglycinate Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral

Magnésium Bisglycinate Fortifikasi Gizi Vitamin & Mineral


NO CAS: 14783-68-7

Rumus molekul: C4H8MgN2O4

Beurat molekular: 172.3

Penampilan: kristal bodas atawa bubuk

Paket: 25kg / tas, kantong kertas kraft / kantong anyaman sareng kantong jero PE

Taros Kami
gambaran

Magnésium bisglycinate mangrupikeun generasi anyar tina asam amino anu ningkatkeun gizi magnesium.Magnésium bisglycinateDina hal perlakuan médis, gangguan sapertos gastroenteritis, utah jangka panjang sareng diare, sareng panyakit ginjal tiasa nyababkeun panurunan tingkat magnesium dina getih, sarengmagnésium bisglycinatebisa mantuan ngalereskeun deficiencies magnésium.magnésium bisglycinateHal ieu loba dipaké salaku tipe anyar tina polusi-gratis pertumbuhan tutuwuhan promoter sarta ngahasilkeun-enhancing agén di nagara kayaning Amérika Serikat jeung Uni Éropa.

spésifikasi
barang STANDAR (QB)
Assay% 97.5-100.5
Mg% 10-12
LOD% ≤7
Pbppm ≤1
Asppm ≤1
Metal beurat ≤0.02

panalungtikan