sadaya Kategori

Bumi> produk > Uyah Kalium

1
Kalium Sitrat Gizi Mineral Gizi Suplemén Dietary

Kalium Sitrat Gizi Mineral Gizi Suplemén Dietary


Formula : C6H5K3O7·H2O

Beurat molekular: 324.4

Nomer CAS: 6100-05-6

Kaleyuran: Leyur dina cai jeung gliserin tapi teu leyur dina alkohol.

Taros Kami
gambaran

Natrium sitrat anhidrat diturunkeun tina asam sitrat sareng sayogi dina bentuk granular atanapi bubuk anu teu aya warnaan.

Natrium sitrat anhidrat tiasa dianggo pikeun aplikasi anu sami sareng uyah dihidrat anu seueur dianggo, tapi tiasa masihan kauntungan khusus dina produk garing dimana henteuna Uap sareng / atanapi umur rak anu panjang diperyogikeun.

spésifikasi
barang spésifikasi
katingalian Bodas, granules bébas-ngalir jeung bubuk rupa, dasarna bébas tina zat asing
Bau N
bau teu sahiji bae
pangenalan Papanggih USP / GB1886.74-2015
Assay (dasar anhidrat) 99.0 ka 100.5%
Leungitna dina Pengeringan Maksimum 6%
Alkalinitas Papanggih USP / GB1886.74-2015
Tartrat Papanggih USP
Logam beurat Maksimum 10.0 ppm
kalungguhan <2ppm
PH 7.5-9.0
rincian

Panyimpenan & Rak Hirup:

Disarankeun disimpen dina suhu kamar dina wadah anu disegel pageuh, jauh tina kaayaan panas sareng kalembaban anu ekstrim.

Produk ieu stabil pisan sareng parantos dibéré 2 taun "pangalusna ku" tanggal. Disarankeun pikeun nguji deui saatos 2 taun. Disarankeun yén sadaya produk dianggo dina dasar "Mimiti-In First-Out".

bungkusan:

Dina 25 kg kantong kertas multi-ply.

Status pangaturan:

Aditif Pangan ieu saluyu sareng sarat compendial tina Pharmacopeia AS sareng pharmacopoeia Éropa.


panalungtikan