sadaya Kategori

Bumi> Tentang Kami

TENTANG KAMI

NINGXIANG Xinyang Chemical Co., Ltd. diadegkeun dina taun 1996. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi gabungan swasta anu khusus dina produksi, pamrosésan sareng penjualan aditif pangan, aditif gizi sareng produk kimia kapasitor éléktronik. ti 60 pagawé, kaasup 10 tanaga téknis tengah jeung senior.

Pausahaan ieu lokasina di Kota Ningxiang, kota manajemén langsung Changsha, ibukota Propinsi Hunan. Lokasi géografis punjul sareng angkot pisan merenah. Kusabab mimitina, pausahaan geus adhering kana konsép "specializing dina téhnologi jeung pinter dina kualitas", dumasar kana inovasi téhnologis sarta manajemén kualitas, vigorously ngawanohkeun téhnologi canggih tur bakat profésional, sarta néangan gawé babarengan teknis éksténsif. Xinyang Kimia museurkeun kana produksi jeung operasi, alat-alat produksi, téhnologi prosés, brand kualitas sarta layanan pasar aditif dahareun, aditif gizi sarta kimia kapasitor éléktronik. Dina 2005, pausahaan successively ngahontal gawé babarengan teknis jeung Sakola Kimia sarta Téknik Kimia Universitas Normal Hunan jeung well-dipikawanoh pabrik kimiawi profésional di Jepang sarta ngadegkeun hiji lembaga panalungtikan kimia profésional; dina 2008, ngaliwatan taun percobaan, parusahaan hasil kahontal narabas téhnologis dina produk runtuyan anhidrat, nyadiakeun konsumén leuwih pilihan produk. Dina waktos anu sami, éta ogé nyangking inovasi téknologi dina industri sitrat sareng nyiptakeun widang pangembangan énggal; dina 2009, parusahaan diwanohkeun téhnologi canggih tur alat-alat pikeun hasil ngamekarkeun jeung ngamajukeun produk kimia kapasitor éléktronik. Dina hadir, produk sapertos anu diékspor ka imah jeung mancanagara, teu ukur occupying hiji posisi penting dina industri bahan baku kapasitor éléktronik domestik, tapi ogé unggul. reputasi alus di pasar internasional.

Bari parusahaan nempel pentingna hébat kana ngembangkeun téhnologis, éta ogé terus ngaronjatkeun kualitas produk na services.Tince 2008, parusahaan geus diwanohkeun leuwih ti 20 tanaga manajemén teknis senior sarta ngawangun hiji tim manajemen kualitas produksi profésional sarta-kualitas luhur. sales and service team.Strictly ngadalikeun manajemén kualitas produksi, ngaronjatkeun kualitas layanan jualan, nguatkeun manajemén jasa sanggeus-jualan, sarta nyadiakeun konsumén jeung produk alus teuing jeung jasa dipercaya.

Saatos 20 taun usaha anu teu aya watesna, téknologi prosés sareng kualitas produk perusahaan parantos ngahontal tingkat industri anu unggul. Penjualan produk didasarkeun di Cina sareng diékspor ka Jepang, Asia Tenggara, Asia Tengah, Wétan Tengah, Éropa Kulon, Éropa Kalér sareng nagara-nagara sanés sareng daérah, kalayan sakelompok konsumén sareng mitra anu kualitas luhur sareng stabil di bumi sareng di luar negeri. bakal nyayogikeun anjeun produk sareng jasa anu stabil, sehat sareng aman dumasar kana prinsip R&D inovasi, efisiensi tinggi, hemat energi sareng perlindungan lingkungan.

Xinyang Kimia, tulus kasampak maju ka cooperating sareng anjeun!

HONOR